HRM της Softone: Λύση σε κάθε ανάγκη

Ικανοποιούν τις ανάγκες όλων των ανθρώπων της εταιρείας

Υπεύθυνος Προσωπικού

Ο κορυφαίος HR Manager δικαιούται το κορυφαίο HRM λογισμικό που θα αναδείξει τις δυνατότητές του. Επιλέξτε τις εφαρμογές HR της Softone, αυτοματοποιήστε τις διαδικασίες και βελτιώστε τα αποτελέσματα της ομάδας σας.

Επιχειρηματίας

Με το Soft1 HRMS θα εξάγετε γρήγορα συμπεράσματα για την επίδοση της ομάδας με ακρίβεια, ενώ δε θα χρειαστεί να ανησυχήσετε ξανά για θέματα συμμόρφωσης με τον εργατικό νόμο.

Ομάδα

Βελτιστοποιήστε την επικοινωνία και τη συνεργασία με την ομάδα σας. Μεταβιβάστε εύκολα αιτήματα στη διοίκηση και λάβετε άμεσα απάντηση όπου κι αν βρίσκεσται.

HRMS

Μέσω του Soft1 HRMS, διαχειρίζεστε εύκολα τις άδειες των εργαζομένων σας. Μπορείτε να αξιολογήσετε εύκολα την απόδοσή τους και να κατανοήσετε τις ανάγκες που υπάρχουν για εκπαίδευσή τους. Παράλληλα, μπορείτε να διαχειριστείτε αυτόματα τα βιογραφικά και να δημιουργήσετε άμεσα λίστα με τους κατάλληλους υποψηφίους. Η εφαρμογή δίνει τέλος στις χειροκίνητες και χρονοβόρες διαδικασίες και επιτρέπει στους εργαζομένους να αφοσιωθούν στα σημαντικά ζητήματα της εταιρείας.

Soft1 Μισθοδοσία

Η Soft1 Μισθοδοσία προσφέρει αυτόματη συμμόρφωση με τις συχνές αλλαγές της εργατικής, ασφαλιστικής και της φορολογικής νομοθεσίας. Αποτελεί ολοκληρωμένη λύση για το ζήτημα της μισθοδοσίας και η ευελιξία της επιτρέπει την προσαρμογή στις ανάγκες της κάθε εταιρείας. Επιπλέον, προσφέρει πλήρη σύνδεση με συσκευές καταγραφής χρόνου εργασίας, καθώς και με το Soft1 HRMS και το Soft1 My Workplace. Έτσι, συμβάλλει στην ενοποίηση όλων των διαδικασιών διαχείρισης προσωπικού.

Ενημέρωση δαπανών μισθοδοσίας
ψηφιακή κάρτα εργασίας

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

Οι εφαρμογές Soft1 HRMS και Soft1 Μισθοδοσία καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες λειτουργίας της ψηφιακής κάρτας εργασίας, σχετικά με τα δεδομένα προσέλευσης και αποχώρησης εργαζομένων. Ακόμα, αποτελούν τη μοναδική λύση της αγοράς που εξασφαλίζει την ορθότητα των διαβιβάσεων στο ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ, μέσω αυτοματοποιημένων ελέγχων.

MyWorkplace

Η εφαρμογή Soft1 myWorkplace εξελίσσει τον τρόπο επικοινωνίας των εργαζομένων με το HR. Μέσω της εφαρμογής, οι εργαζόμενοι έχουν πρόσβαση σε διαδικασίες και πληροφορίες όπως η αίτηση αδείας, το υπόλοιπο αδειών, η λήψη πιστοποιητικών και η συμμετοχή σε αξιολογήσεις, άμεσα και με ασφάλεια.

 • Testimonial Client

  Στα πλαίσια της επιτυχημένης συνεργασίας μας με τη Verus+, ενοποιήσαμε πλήρως το Soft1 ERP με την πλατφόρμα B2B eshop marmouris.gr. Πλέον οι πελάτες μας μπορούν να βλέπουν πληροφορίες προϊόντων, αποθέματα σε πραγματικά χρόνο και να παραγγέλνουν αδιάληπτα 24/7

  Νάνσυ Ταστσόγλου
  Μαρμούρης Α.Ε.
 • Testimonial Client

  Ψηφιοποιήσαμε τη διαδικασία δημιουργίας της νέας Collection με την ανάπτυξη μιας cloud πλατφόρμας, πλήρως συνδεδεμένης με το Soft1 ERP. Πλέον οι σχεδιαστές μας μπορούν να  συνεργάζονται από ένα μόνο σημείο και να ανταλλάσσουν πληροφορίες και ιδέες γρήγορα και αποτελεσματικά.

 • Testimonial Client

  Μαζί με τη Verus+ σχεδιάσαμε ένα πολύ ευέλικτο σύστημα, δίνοντας μας τη δυνατότητα να ενσωματώνουμε πλήθος νέων απαιτήσεων και διαδικασιών, άμεσα και αποδοτικά.

 • Testimonial Client

  Αξιοποιήσαμε το Soft1 ERP και εξειδικευμένο λογισμικό διανομών και πλέον παραδίδουμε τα προιόντα μας γρηγορότερα μειώνοντας ταυτόχρονα τις επιστροφές λόγω λάθους.

  Γιώργος Πριονίδης
  My Depot

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα λογισμικά HRM

Το HRM (Human Resource Management) είναι ένα είδος λογισμικού που σχετίζεται με τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού σε μια επιχείρηση ή οργανισμό. Tο HRM λογισμικό παρέχει εργαλεία για τη διαχείριση των εργαζομένων, συμπεριλαμβανομένων των διαδικασιών πρόσληψης, εκπαίδευσης, αξιολόγησης απόδοσης, αμοιβών, και άλλων πτυχών που σχετίζονται με τη διαχείριση του προσωπικού.

Ένα λογισμικό HRM μπορεί να οφελήσει με πολλούς τρόπους την επιχείρησή σας. όπως:

 1. Να αυξήσει την αποτελεσματικότητα της διαχείρισης του προσωπικού σας
 2. Να βελτιώσει την επικοινωνία στην ομάδα σας
 3. Να αυτοματοποιήσει τη συμμόρφωση της εταιρείας σας με το νομικό πλαίσιο
 4. Να συμβάλλει στη βελτίωση της λήψης αποφάσεων σχετικά με το προσωπικό
 5. Και να διευκολύνει σημαντικά τη διαχείριση των δεδομένων των υπαλλήλων σας

Ακόμα και αν η εταιρεία σας έχει λίγους εργαζομένους, η χρήση ενός συστήματος HRM μπορεί να οφελήσει σημαντικά τη διαχείριση του προσωπικού σας, αυτοματοποιώντας τις διαδικασίες, βελτιώνοντας την εσωτερική επικοινωνία και συμβάλοντας στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη του προσωπικού σας.

Μέσω του myWorkplace, η επικοινωνία με το HR γίνεται σε πραγματικό χρόνο και από mobile συσκευές.

Με το πλήρες παραμετρικό οργανόγραμμα του Soft1 HRMS οι προϊστάμενοι βλέπουν αναλυτικά και προγραμματίζουν τις άδειες των εργαζομένων του τμήματός τους.

Η μισθοδοσία Soft1 συνδέεται με το πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ και ανταλλάσει αυτοματοποιημένα όλα τα απαραίτητα στοιχεία που καθορίζει η εργατική νομοθεσία.

Βελτιστοποιήστε σήμερα τη διαχείριση προσωπικού σας

Ας κάνουμε ένα Teams meeting για να:

 • Αναλύσουμε την ανάγκη σας
 • Συζητήσουμε την καλύτερη προσέγγιση
 • Κάνουμε το πρώτο βήμα για την υλοποίηση της λύσης
Teams
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.