Έξυπνες αποφάσεις
με το Soft1 ERP

Είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή για να αφήσετε στην άκρη το παλιό εμπορολογιστικό λογισμικό. Η ταχύτητα που συμβαίνουν οι αλλαγές στην αγορά , απαιτεί μια ολοκληρωμένη λύση που θα μετασχηματίσει τις επιχειρησιακές σας διαδικασίες και θα σας βοηθήσει να λάβετε πιο έξυπνες αποφάσεις. Το Soft1 ERP αποτελεί το πιο σύγχρονο επιχειρησιακό λογισμικό και η Verus+ το προσαρμόζει στις δικές σας ανάγκες.

Γιατί να εμπιστευτείτε το ERP της Softone

Καινοτομία

Ενσωματώνει καινοτόμες τεχνολογίες και τις μετατρέπει σε εργαλεία που απλοποιούν την καθημερινότητα των χρηστών.

Διασύνδεση

Βελτιώνει την παραγωγικότητα καθώς συνδέει διαδικασίες, δεδομένα και σχέσεις με πελάτες και προμηθευτές σε ένα σημείο.

Ασφάλεια

Προσφέρει υψηλά επίπεδα ασφάλειας έτσι ώστε να διατηρεί τα δεδομένα της επιχείρησης προστατευμένα και πάντα διαθέσιμα.

Κλιμάκωση

Εξελίσσεται μαζί με την επιχείρηση είτε με την ενσωμάτωση νέων λειτουργιών είτε με την ολοκλήρωση με άλλα συστήματα.

Οι δυνατότητες του Soft1

Βέλτιστο απόθεμα

Διατηρήστε μόνο όσο απόθεμα χρειάζεστε μέσα από την πρόβλεψη των πωλήσεων. Παραγγείλετε έγκαιρα στον προμηθευτή για να διασφαλίσετε ότι θα εξυπηρετείτε πάντα άψογα τον πελάτη σας.

Διαχείριση Αποθήκης

Διαχωρίστε το απόθεμα ανά αποθηκευτικό χώρο και βοηθήστε το προσωπικό να συλλέξει γρήγορα και χωρίς λάθος τις παραγγελίες. Αλλάξτε τη διαδικασία παραλαβής και διαχειριστείτε ειδικά χαρακτηριστικά όπως είναι το χρώμα και το μέγεθος.

Αγορές και Πωλήσεις

Αξιοποιείστε τη ροή από την προφορά μέχρι την τιμολόγηση για να έχετε πλήρη έλεγχο των προμηθειών και των πωλήσεων. Εκμεταλλευτείτε το σύνολο των πληροφοριών και αριθμοδεικτών για να υποστηρίξετε τις αποφάσεις σας.

Μισθοδοσία

Το HRM της Softone προσφέρει ολοκληρωμένη λύση μισθοδοσίας. Προσαρμόζεται άμεσα στις συχνές αλλαγές της εργατικής, ασφαλιστικής νομοθεσίας και εξασφαλίζει τη νόμιμη λειτουργία της εταιρείας.

myWorkplace

Με το myWorkplace, οι εργαζόμενοί σας θα έχουν γρήγορη πρόσβαση σε διαδικασίες και πληροφορίες όπως η αίτηση αδείας, το υπόλοιπο αδειών, η λήψη πιστοποιητικών και η συμμετοχή σε αξιολογήσεις.

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

Με το HRMS της Softone καλύπτετε άμεσα όλες τις απαιτήσεις της ψηφιακής κάρτας εργασίας. Αποτελεί τη μοναδική λύση της αγοράς που εξασφαλίζει την ορθότητα των διαβιβάσεων στο ΕΡΓΑΝΗ μέσω αυτοματοποιημένων ελέγχων.

Χρηματικές Ροές

Πλήρης έλεγχος πληρωμών και εισπράξεων με δυνατότητα ενηλικίωσης απαιτήσεων και οφειλών.

Έλεγχος Δαπανών

Καταχωρείστε αναλυτικά τις δαπάνες της επιχείρησης. Αποκτήστε ξεκάθαρη εικόνα για τα κέντρα κόστους και βελτιώστε την κερδοφορία σας

Τραπεζικές συναλλαγές

Ενσωματωμένες τραπεζικές λειτουργίες για την αποστολή εμβασμάτων σε προμηθευτές και την εύκολη ταυτοποίηση καταθέσεων από πελάτες

Κοστολόγηση

Αναλυτική κοστολόγηση της παραγωγής τόσο με βάση τις αναλώσεις όσο και με λοιπά έμμεσα κέντρα κόστους

Προγραμματισμός Παραγωγής

Αξιοποιήστε τις παραγγελίες των πωλήσεων για να οργανώσετε την προμήθεια των πρώτων υλών και τον προγραμματισμό της παραγωγής

Industry 4

Ενοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας με αισθητήρες και μηχανές. Συλλογή δεδομένων από συσκευές του Διαδικτύου των Πραγμάτων (IoT) και αξιοποίηση τους για τον ποιοτικό έλεγχο των παραγομένων προϊόντων

Αποτελεσματικές πωλήσεις

Παρακολουθήστε όλοκληρο τον κύκλο πωλήσεων και την αλληλεπίδραση με τον πελάτη. Επιταχύνεται τη διαδικασιά από την προσφορά μέχρι την είσπραξη με ένα, ενιαίο σύστημα CRM/ERP

Διαχείριση ευκαιριών

Εντοπίστε τις ευκαιρίες πωλήσεων και εφαρμόστε προκαθορισμένα βήματα για τις διαχειριστείτε. Αξιολογείστε το αποτέλεσμα και ανασχεδιάστε την εμπειρία του πελάτη.

Εξωστρέφια με καμπάνιες

Τμηματοποιείστε την αγορά και τρέξτε εξειδικευμένες καμπάνιες. Απευθυνθείτε στους κατάλληλους ανθρώπους μέσα από μια αναλυτική λίστα επαφών.

Δημιουργία eshop

Με το Shopranos μπορείτε χωρίς γνώσεις προγραμματισμού, μέσα σε λίγες ώρες να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό e-shop, πλήρως συνδεδεμένο με το Soft1 ERP, χωρίς τα υψηλά κόστη του προγραμματισμού.

Διαχείριση e-shop

Διαχειριστείτε εύκολα το e-shop σας. Ανατρέξτε γρήγορα και επεξεργαστείτε τις σελίδες του e-shop και τις πληροφορίες των προϊόντων σας. Αποκτήστε πλήρη εικόνα με αναλυτικά στατιστικά και σύνδεση με Google Analytics.

Τεχνητή Νοημοσύνη

Αξιοποιήστε τις καινοτόμες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης και δημιουργήστε γρήγορα περιεχόμενο για τα προϊόντα και για το blog του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Γιατί να επιλέξετε τη Verus+

Κερδίζετε έναν αξιόπιστο συνεργάτη

Δεν παίρνετε απλά ένα λογσιμικό. Αποκτάτε έναν στρατηγικό συνεργάτη ο οποίος εργάζεται για τον ίδιο σκοπό με εσάς: την εξέλιξη της επιχείρησής σας. Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας και λύνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία προκύψει.

Ξεκλειδώνετε απεριόριστες δυνατότητες

Με τη Verus+, οι περιορισμοί ανήκουν στο παρελθόν. Ακόμα και αν έχετε κάποια ιδιαίτερα εξειδικευμένη ανάγκη που δεν καλύπτει πλήρως το Soft1, διαθέτουμε έμπειρη ομάδα προγραμματιστών και μπορούμε να αναπτύξουμε την κατάλληλη λύση, συνδέοντάς τη πλήρως με το ERP.

Αποκτάτε έγκαιρη ενημέρωση

Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με νέες υποχρεώσεις (π.χ. ψηφιακή κάρτα, ηλεκτρονική τιμολόγηση) και τάσεις (π.χ. Artificial Intelligence, Industry 4), ώστε να αποφεύγετε πρόστιμα και κυρώσεις και να μένετε πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

verus plus logo soft1 partners

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το Soft1 ERP

  1. Μεγιστοποίηση αποδοτικότητας
  2. Αύξηση παραγωγικότητας
  3. Ενοποίηση δεδομένων και διαδικασιών
  4. Βελτιστοποίηση επικοινωνίας και συνεργασίας
  5. Μείωση κόστους
  6. Αύξηση κερδοφορίας
  7. Αναβάθμιση των ροών εργασίας
  8. Εύκολη επεκτασιμότητα

Το Soft1 ERP ενοποιεί όλα τα δεδομένα και τις διαδικασίες της επιχείρησης. Αυτό κάνει ευκολότερη τη συνεργασία μεταξύ των τμημάτων, αυξάνοντας την παραγωγικότητα.

Παράλληλα, μέσω αυτοματισμών και καινοτόμων λειτουργιών, αυτοματοποιεί κρίσιμες, χρονοβόρες διαδικασίες και έτσι εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο και χρήματα για την εταιρεία.

Ψηφιοποιεί τις διαδικασίες της επιχείρησης, μεταμορφώνοντας τις ροές εργασίας και μεγιστοποιώντας την αποδοτικότητά τους.

Με τις αναλυτικές στατιστικές αναφορές, αποκτάτε ολοκληρωμένη εικόνα για την εταιρεία σας και μπορείτε να κάνετε καλύτερες προβλέψεις, βελτιστοποιώντας τη λήψη των αποφάσεων.

Ταυτόχρονα, προσφέρει άμεση πρόσβαση σε απαραίτητες πληροφορίες, σχετικά με την εταιρεία, το προσωπικό, την παραγωγή, τους προμηθευτές και τους πελάτες. Με τις πληροφορίες αυτές, πραγματοποιείτε στοχευμένες ενέργειες, με ταχύτητα.

Όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα τη μείωση του κόστους, την αύξηση της παραγωγικότητας και της κερδοφορίας.

Το Soft1 ERP, αποτελεί το πιο εύκολο στη χρήση λογισμικό της αγοράς. Η σχεδίασή του είναι φιλική προς το χρήστη και είναι εύκολο στην εκμάθηση. Παρ’ όλα αυτά, η Verus+ προσφέρει πλήρη εκπαίδευση μέχρι να είστε άνετοι με τη χρήση του λογισμικού. Έπειτα, παραμένουμε συνεχώς δίπλα σας για να σας υποστηρίξουμε όπως χρειαστεί.

Η χρονική διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος εξαρτάται αποκλειστικά από την πολυπλοκότητα των απαιτήσεων της εταιρείας σας. Μία απλή εγκατάσταση μπορεί να χρειαστεί 2-3 εβδομάδες, ενώ μια δύσκολη με πολλές παραμετροποιήσεις μπορεί να χρειαστεί 6 μήνες.

Το κόστος της εγκατάστασης του Soft1 ERP εξαρτάται από τις ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν, οι οποίες διαφέρουν σημαντικά ανά εταιρεία. Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας, θα αναλύσουμε τις ανάγκες σας και τότε θα μπορέσουμε να σας δώσουμε μία ρεαλιστική εκτίμηση του κόστους και του χρόνου υλοποίησης.

Αρχικά, επικοινωνείτε μαζί μας για να αναλύσουμε τις διαδικασίες σας και να προσδιορίσουμε ακριβώς τις ανάγκες σας. Έπειτα, μπορούμε να σας δώσουμε μια ρεαλιστική εκτίμηση του χρόνου και του κόστους εγκατάστασης. Εάν αποδεχτείτε την προσφορά μας, ξεκινάμε άμεσα την υλοποίηση και στην πορεία ενσωματώνουμε το feedback που μας δίνετε. Με την ολοκλήρωση του project, τεστάρουμε την εγκατάσταση διεξοδικά για να εξασφαλίσουμε την άρτια λειτουργία της και σας εκπαιδεύουμε στη χρήση του λογισμικού. Μετά το τέλος του έργου, παραμένουμε στο πλευρό σας για οτιδήποτε χρειαστεί.

Αναβαθμίστε σήμερα τη λειτουργία της επιχείρησής σας

Μη χάνετε άλλο χρόνο. Δοκιμάστε το Demo του Soft1 ERP και ανακαλύψτε μόνοι σας τους τρόπους που θα απογειώσει την εταιρεία σας.

Soft1 ERP logo

Soft1 ERP Demo