Ορίζοντας ξανά την παραγωγικότητα με το Microsoft 365

Με το Microsoft 365 παρέχεται η δημοφιλής σουίτα γραφείου Office μαζί με ισχυρές υπηρεσίες στο cloud, σε ένα ενιαίο περιβάλλον με δυνατότητα πρόσβασης από παντού και με εξαιρετική ασφάλεια. Από το παραδοσιακό Excel μέχρι την πλατφόρμα επικοινωνίας Teams, το Microsoft 365 έρχεται για να αλλάξει τον τρόπο που δουλεύουμε μέχρι σήμερα.

Ανεβάστε το επίπεδο συνεργασίας με το Microsoft 365

Η νέα εποχή στο επιχειρηματικό περιβάλλον καθιστά επιτακτική την αποτελεσματική συνεργασία και επικοινωνία. Με το Microsoft 365 τα στελέχη σας έχουν στη διάθεση τους δυνατά εργαλεία για να εργάζονται έξυπνα και ευέλικτα. Με γνωστά προγράμματα όπως το Word, σε συνδυασμό με κορυφαία υπηρεσία email και αποθηκευτικό χώρο στο σύννεφο, η επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να συνεργάζεται και να επικοινωνεί με τα στελέχη και τους συνεργάτες της σε ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον.

0 %

των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων χρησιμοποιούν υπηρεσίες στο cloud για μια ή περισσότερες επιχειρησιακές διαδικασίες (πηγή Gartner 2022)

Τι περιλαμβάνει το Microsoft 365

Το Microsoft 365 περιλαμβάνει τις εφαρμογές Excel, Word, PowerPoint και Outlook, λογαριασμό email στον Exchange Online χωρητικότητας από 50GB, αποθηκευτικό χώρο 1 ΤΒ στο One Drive, την πλατφόρμα διαμοιρασμού περιεχομένου Sharepoint και την εφαρμογή συνεργασίας Teams

Πλάνα και τιμές για ετήσια συνδρομή

Microsoft 365
Business Basic


5,60 € ανά χρήστη/μήνα

Καλύτερο για επιχειρήσεις που χρειάζονται συνεργασία μέσω του Teams και αποθήκευση αρχείων στο cloud. Δεν περιλαμβάνεται το Office για σταθερούς υπολογιστές.

Microsoft 365
Business Standard


11,70 € ανά χρήστη/μήνα

Ιδανικό για επιχειρήσεις που χρειάζονται το Office σε όλες τις συσκευές χωρίς περιορισμούς στις online υπηρεσίες. Περιλαμβάνεται η Microsoft Access για σταθερούς υπολογιστές

Microsoft 365
Business Premium


20,60 € ανά χρήστη/μήνα

Για τις επιχειρήσεις που χρειάζονται όσα περιλαμβάνονται στο πακέτο Business Standard άλλα απαιτούν αυξημένη προστασία από κυβερνοεπιθέσεις.

Μαζί, μπορούμε να βρούμε το κατάλληλο μίγμα των πλάνων για την κάλυψη της εταιρίας σας.

Επιταχύνοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό με το Microsoft Azure!

Καινοτομήστε, βελτιώστε τις λειτουργίες της επιχείρηση σας και την εμπειρία των πελατών σας, με ευελιξία και επεκτασιμότητα με τις υπηρεσίες υπολογιστικού νέφους Azure της Microsoft

Καθολικά ή υβριδικά το Azure είναι η επόμενη κίνηση

Είτε ξεκινάτε τώρα την επιχείρησή σας είτε θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα εκσυγχρονισμού της εταιρείας σας, η μετάβαση στο “σύννεφο” είναι μια επιβεβλημένη κίνηση. Οι αρχιτεκτονικές που προσφέρει το Azure μπορούν να ικανοποιήσουν τόσο αυτούς που θέλουν το σύνολο των υποδομών τους στα Datacentes της Microsoft όσο και εκείνους που θέλουν να μεταβούν σταδιακά και να μεταφέρουν ορισμένες υπηρεσίες υιοθετώντας ένα υβριδικό μοντέλο.

Ενδεικτικά, μια εταιρεία θα μπορούσε να ξεκινήσει ενσωματώνοντας μια υπηρεσία αντιγράφων ασφαλείας με το Azure Backup και να καταλήξει να μεταφέρει το σύνολο των servers σε εικονικές μηχανές (VMs).  

Με το Microsoft Azure μπορούν να καλυφθούν όλοι οι τύποι υπολογιστικού νέφους (Infrastructure as a Service – IaaS, Platform as a Service – PaaS, Software as a Service – SaaS) καθώς επίσης και ο υβριδικός συνδυασμός τους με υποδομές στις εγκαταστάσεις του πελάτη (on-premises).

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες του Azure

Εικονικές Μηχανές (VMs)


Μεταφέρεται τους εξυπηρετητές (servers) σε εικονικές μηχανές (Virtual Machines) και απαλλαγείτε από κόστος κτήσης ενός φυσικού μηχανήματος. Κερδίστε χρόνο αφού ένα VM μπορείτε να στηθεί και να εκκινήσει σε δευτερόλεπτα. Υποστηρίζονται τα πιο διαδεδομένα λειτουργικά και λογισμικού όπως Windows, Linux, Oracle, SQL Server.

Backup


Ανακάμψτε γρήγορα από ένα συμβάν που επηρεάζει τα δεδομένα και τις υποδομές σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για Windows Servers και Clients, Hyper-V, αλλά και μεμονομένους φακέλους με αρχεία.  Με διαθεσιμότητα 99,9% και την σιγουριά ότι τα αντίγραφα διατηρούνται σε ασφαλές σημείο εκτός της εταιρείας σας.

Αποθήκευση Αρχείων


Με το Storage Account έχετε ένα χώρο στο σύννεφο που μπορεί να αποθηκεύσει δεδομένα ανεξάρτητα από τον όγκο τους. Η υπηρεσία συγχρονίζεται με τη δομή αρχείων που έχετε στην εταιρεία σας και εξασφαλίζει την πρόσβαση από παντού. Αποθηκεύσετε video, audio, εικόνες και κρατήστε στιγμιότυπα στο παρελθόν για εύκολη ανάκτηση.

Web εφαρμογές


Αναπτύξτε γρήγορα Web Apps χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείτε με την φιλοξενία και την συντήρηση των υποδομών. Πλέον καμία τεχνική απαίτηση δεν θα σταθεί εμπόδιο καθώς με τα Azure App Service πληρούνται οι προδιαγραφές για επεκτασιμότητα, ασφάλεια και διαθεσιμότητα. Επιλέξτε μεταξύ του GitHub, Azure DevOps ή άλλου Git repo για τη μεταφόρτωση του κώδικα σας.

Βάσεις Δεδομένων


Είτε αφορά τις σχεσιακές βάσεις δεδομένων είτε τις νέες NoSQL δομές, το Azure μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε απαιτητικής εφαρμογής. Η Cosmos DB είναι μια υπηρεσία NoSQL, υψηλής απόδοσης και μεγάλης κλιμάκωσης με ταυτόχρονη υποστήριξη του ER μοντέλου. Επιπλέον μπορείτε να μεταφέρεται τα δεδομένα του ERP σας σε ένα SQL Server στο cloud χωρίς περιορισμούς στην απόδοση.

Τεχνητή νοημοσύνη


Αξιοποιήστε την τεχνητή νοημοσύνη (AI) και τη μηχανική μάθηση (ML) για να αυτοματοποιήστε διαδικασίες και να απελευθερώσετε παραγωγικό χρόνο. Από την αυτόματη καταχώριση παραστατικών με το Form Recognizer μέχρι την αναγνώριση αντικειμένων σε εικόνες με το Computer Vision μπορείτε να απλοποιήσετε την ανάλυση δεδομένων.

Επικοινωνία

Ας κάνουμε ένα teams meeting για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

Teams
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.