Προσφορά Soft1 ERP

Επιλέξτε την προσφορά που σας ταιριάζει

Ενοικίαση Εφαρμογής Softone

Δωρεάν 1 επιπλέον χρόνος
  •  

Αγορά Εφαρμογής Softone

Έκπτωση 80%
  •  

Αφορά αποκλειστικά την αντικατάσταση επώνυμων ERP

Οι δυνατότητες του Soft1

Ανακαλύψτε πώς το Soft1 ERP καλύπτει όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας

Βέλτιστο απόθεμα

Διατηρήστε μόνο όσο απόθεμα χρειάζεστε μέσα από την πρόβλεψη των πωλήσεων. Παραγγείλετε έγκαιρα στον προμηθευτή για να διασφαλίσετε ότι θα εξυπηρετείτε πάντα άψογα τον πελάτη σας.

Διαχείριση Αποθήκης

Διαχωρίστε το απόθεμα ανά αποθηκευτικό χώρο και βοηθήστε το προσωπικό να συλλέξει γρήγορα και χωρίς λάθος τις παραγγελίες. Αλλάξτε τη διαδικασία παραλαβής και διαχειριστείτε ειδικά χαρακτηριστικά όπως είναι το χρώμα και το μέγεθος.

Αγορές και Πωλήσεις

Αξιοποιείστε τη ροή από την προφορά μέχρι την τιμολόγηση για να έχετε πλήρη έλεγχο των προμηθειών και των πωλήσεων. Εκμεταλλευτείτε το σύνολο των πληροφοριών και αριθμοδεικτών για να υποστηρίξετε τις αποφάσεις σας.

Μισθοδοσία

Το HRM της Softone προσφέρει ολοκληρωμένη λύση μισθοδοσίας. Προσαρμόζεται άμεσα στις συχνές αλλαγές της εργατικής, ασφαλιστικής νομοθεσίας και εξασφαλίζει τη νόμιμη λειτουργία της εταιρείας.

myWorkplace

Με το myWorkplace, οι εργαζόμενοί σας θα έχουν γρήγορη πρόσβαση σε διαδικασίες και πληροφορίες όπως η αίτηση αδείας, το υπόλοιπο αδειών, η λήψη πιστοποιητικών και η συμμετοχή σε αξιολογήσεις.

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

Με το HRMS της Softone καλύπτετε άμεσα όλες τις απαιτήσεις της ψηφιακής κάρτας εργασίας. Αποτελεί τη μοναδική λύση της αγοράς που εξασφαλίζει την ορθότητα των διαβιβάσεων στο ΕΡΓΑΝΗ μέσω αυτοματοποιημένων ελέγχων.

Χρηματικές Ροές

Πλήρης έλεγχος πληρωμών και εισπράξεων με δυνατότητα ενηλικίωσης απαιτήσεων και οφειλών.

Έλεγχος Δαπανών

Καταχωρείστε αναλυτικά τις δαπάνες της επιχείρησης. Αποκτήστε ξεκάθαρη εικόνα για τα κέντρα κόστους και βελτιώστε την κερδοφορία σας

Τραπεζικές συναλλαγές

Ενσωματωμένες τραπεζικές λειτουργίες για την αποστολή εμβασμάτων σε προμηθευτές και την εύκολη ταυτοποίηση καταθέσεων από πελάτες

Κοστολόγηση

Αναλυτική κοστολόγηση της παραγωγής τόσο με βάση τις αναλώσεις όσο και με λοιπά έμμεσα κέντρα κόστους

Προγραμματισμός Παραγωγής

Αξιοποιήστε τις παραγγελίες των πωλήσεων για να οργανώσετε την προμήθεια των πρώτων υλών και τον προγραμματισμό της παραγωγής

Industry 4

Ενοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας με αισθητήρες και μηχανές. Συλλογή δεδομένων από συσκευές του Διαδικτύου των Πραγμάτων (IoT) και αξιοποίηση τους για τον ποιοτικό έλεγχο των παραγομένων προϊόντων

Αποτελεσματικές πωλήσεις

Παρακολουθήστε όλοκληρο τον κύκλο πωλήσεων και την αλληλεπίδραση με τον πελάτη. Επιταχύνεται τη διαδικασιά από την προσφορά μέχρι την είσπραξη με ένα, ενιαίο σύστημα CRM/ERP

Διαχείριση ευκαιριών

Εντοπίστε τις ευκαιρίες πωλήσεων και εφαρμόστε προκαθορισμένα βήματα για τις διαχειριστείτε. Αξιολογείστε το αποτέλεσμα και ανασχεδιάστε την εμπειρία του πελάτη.

Εξωστρέφια με καμπάνιες

Τμηματοποιείστε την αγορά και τρέξτε εξειδικευμένες καμπάνιες. Απευθυνθείτε στους κατάλληλους ανθρώπους μέσα από μια αναλυτική λίστα επαφών.

Δημιουργία eshop

Με το Shopranos μπορείτε χωρίς γνώσεις προγραμματισμού, μέσα σε λίγες ώρες να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό e-shop, πλήρως συνδεδεμένο με το Soft1 ERP, χωρίς τα υψηλά κόστη του προγραμματισμού.

Διαχείριση e-shop

Διαχειριστείτε εύκολα το e-shop σας. Ανατρέξτε γρήγορα και επεξεργαστείτε τις σελίδες του e-shop και τις πληροφορίες των προϊόντων σας. Αποκτήστε πλήρη εικόνα με αναλυτικά στατιστικά και σύνδεση με Google Analytics.

Τεχνητή Νοημοσύνη

Αξιοποιήστε τις καινοτόμες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης και δημιουργήστε γρήγορα περιεχόμενο για τα προϊόντα και για το blog του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Ξεκλειδώστε απεριόριστες δυνατότητες

Με τη Verus+, οι περιορισμοί ανήκουν στο παρελθόν. Διαβάστε μερικά Case Studies από τις επιτυχίες των συνεργατών μας.

Προλάβετε την προσφορά και εξελίξτε την επιχείρησή σας

Επιλέξτε το επιχειρησιακό λογισμικό που θα αναβαθμίσει τη λειτουργία της εταιρείας σας

Soft1 ERP logo
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.