Αναβάθμισε πραγματικά την επιχείρησή σου με τη βοήθεια της επιδότησης του ΕΣΠΑ!

Αναβάθμισε πραγματικά την επιχείρησή σου με τη βοήθεια της επιδότησης του ΕΣΠΑ!


Ήρθε η ώρα να αναβαθμίσεις τις προσφερόμενες υπηρεσίες σου και να κάνεις αισθητή την παρουσία της επιχείρησής σου και στο Διαδίκτυο!

Το νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «e-λιανικό» έρχεται στην περίοδο της πανδημίας για να στηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες αναζητούν πόρους για τη βελτίωση ή την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop). Για το λόγο αυτό, γίνεται χρηματοδότηση για server για τη φιλοξενία του απαραίτητου λογισμικού για τη δημιουργία του e-shop, για την αγορά υπολογιστών και λοιπού τεχνολογικού εξοπλισμού (π.χ. εξοπλισμός δικτύου, εκτυπωτές), για τις υπηρεσίες κατασκευής του e-shop και για την εδραίωση της πολιτικής ασφάλειας.

Αφορά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται με φυσικό κατάστημα στον τομέα του λιανεμπορίου, η λειτουργία τους έχει τεθεί σε αναστολή για τουλάχιστον μία μέρα από τις 18 Μαΐου 2020, ενώ η σύστασή τους να έχει πραγματοποιηθεί έως και τις 07/11/2020. Το ύψος της επιδότησης θα αγγίζει τα 5000€.

Στόχος του προγράμματος είναι η διείσδυση της τεχνολογίας σε όλες τις επιχειρήσεις, στόχος ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση συμβαδίζει με την αποφυγή του συνωστισμού στα φυσικά καταστήματα. Η επιδότηση είναι, λοιπόν, η ευκαιρία και για τη δική σου επιχείρηση. Κάνε το επόμενο βήμα τώρα!